HDMIextender.se


Varför CYP///?

Varför skall man då välja att köpa en extender från CYP///?

CYP/// har tillverkat avancerade elektroniska lösningar för AV-branschen väldigt länge, de är idag en av världens största tillverkare av den här typen av produkter. De är världens största OEM-tillverkare vilket innebär att de bygger produkter åt andra företag som de sedan sätter beställarens namn på, ibland helt egna "skal" till produkterna.

Dessutom sköter de utvecklingen av den här typen av produkter för väldigt många stora företag inom branschen. Så om du köper en kvalitetsprodukt (inget "kina-tjafs") som har med HDMI att göra så har sannolikt CYP/// på ett eller annat sätt varit inblandad i den produkten.

Det innebär i sin tur, att om du köper CYP/// så köper du "originalet" och att det kostar mellan 25-40% mindre än de andra företagens produkter är väl knappast någon nackdel.

Och varför skall man köpa den av oss?

Vi har jobbat med CYP/// i snart 10 år, och vi har jobbat med avancerade HDMI-lösningar lika länge. Vi vet vad vi pratar om, vi kan produkterna, vi vet de eventuella problem som kan uppstå och vad de beror på samt hur man skall lösa dem. Egenskaper som väldigt många i branschen INTE har.

Köper du den här typen av produkter av oss så kan du räkna med en förstklassig support hela vägen fram tills ditt system fungerar så som du vill ha det!

Visst är det så att det finns billigare kinesiska extenders att köpa därute, men frågan är vilket som är viktigast? priset eller att du får det att fungera som du vill.

Testa oss och våra extenders från CYP///, du kommer inte att bli besviken.